Η Εταιρίας μας έδω και 20 πλέον χρόνια έχει την αποκλειστική διάθεση & διανομή της παγκοσμίου φήμης εταιρίας νυφικών στο κόσμο,Maggie Sottero Designs (με κεντρικά Γραφεία στην New York & Sydney και σε καταστήματα σε όλο το κόσμο)για Ελλάδα,Κύπρο και Βαλκάνια. Οι τιμές μας μπορεί να είναι τόσο χαμηλές(χονδρικής) γιατί μπορούμε σαν αποκλειστικοί αντιπρόσωποι να καθορίσουμε εμείς το έυρος τον τιμών,και λόγο της δύσκολης οικονομικής κατάστασης τα τελευταία χρόνια,θέλουμε και εμείς να βοηθήσουμε από την μεριά μας τα νέα ζευγάρια και ειδικά της Νύφες μας ,να πάρουν το νυφικό τον ονείρων τους σε πραγματικά φανταστική τιμή.Όλα τα νυφικά της Maggie Sottero Designs είναι Value for Money,πραγματικά!!!Ένα ραντεβού θα σας κάνει να καταλάβετε την ποιότητα/τιμή σε σχέση με άλλα νυφικά.

Τέλος Θα θέλαμε να σας επιστήσουμε την προσοχή σας για διάφορα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα που ψευδός ενημερώνουν της Νύφες οτι έχουν Maggie Sottero νυφικά ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει και απλά έχουν κακές απομιμήσεις νυφικών ή απλά δεν έχουν τίποτα και εξαπατούν το κόσμο.

Μπαίνοντας στην Official page της Maggie Sottero Designs εδώ : https://www.maggiesottero.com/find-a-store μπορεί να βρείτε ποιά καταστήματα και μόνο αυτά,φέρουν τα Maggie Sottero Designs. Για περισσότερες πληροφορίες στό τηλέφωνο 210 5312310 ή  maggiesotterogreece@gmail.com

 

 

 

<!– Start of LiveChat (www.livechatinc.com) code –>
<script type=»text/javascript»>
window.__lc = window.__lc || {};
window.__lc.license = 9282765;
(function() {
var lc = document.createElement(‘script’); lc.type = ‘text/javascript’; lc.async = true;
lc.src = (‘https:’ == document.location.protocol ? ‘https://’ : ‘http://’) + ‘cdn.livechatinc.com/tracking.js’;
var s = document.getElementsByTagName(‘script’)[0]; s.parentNode.insertBefore(lc, s);
})();
</script>
<!– End of LiveChat code –>