Πώς μπορώ να αγοράσω ή να ενοικίασω νυφικό απο τον οίκο νυφικών Jimmy’s Bridal Fashion?

Για να αγοράσετε το νυφικό σας ή να το ενοικιάσετε, επισκεφθείτε το κατάστημά μας. Kλείστε πρώτα ένα ραντεβού στο κατάστημα μας, θα σας δείξουμε τα σχέδια μας για να επιλέξετε το αγαπημένο σας και να το δοκιμάσετε.

Όταν επιλέξετε αυτό που θέλετε, θα το μεταποιήσουμε στις διαστάσεις σας,μπορεί να χρειαστεί όμως να παραγγελθεί από εξωτερικό, εκεί χρειαζόμαστε ένα εύλογο χρονικό διάστημα.

Θα υπάρξει και δεύτερη πρόβα για τις όποιες αλλαγές και αν χρειαστεί μπορεί και μία τρίτη.Μετα το νυφικό σας θα ειναι έτοιμο για παραλαβή.

Πόσους μήνες πριν πρέπει να παραγγείλω το νυφικό μου?

Μπορείτε όποτε θέλετε. Ωστόσο, για μια σωστή προετοιμασία χωρίς άγχος, οι περισσότερες νύφες επιλέγουν το νυφικό τους περίπου τέσσερις με έξι μήνες πριν τον γάμο τους. Ειδικότερα αν χρειαστεί να γίνει παραγγελία κάποιο σχέδιο σε συγκεκριμένο νούμερο ,απο τα κεντρικά της Maggie Sottero.Έτσι θα έχουμε το φόρεμα έτοιμο στην ώρα του με λιγότερο άγχος για εσάς.Μας ρωτάνε πολλές νύφες για τα νούμερα μας,αυτα που υπάρχουν διαθέσιμα είναι περίπου από 38 EU εώς 42 EU,ενδεχομένος καποίες νύφες με περιττά κιλά να μην μπορούν να βρούν άμεσα νυφικό στο νουμερό τους και να χρειάζεται παραγελλία,γιαυτό καλό είναι όταν κλείνετε τηλεφωνικός το ραντεβού σας να ενημερώνεται για το size σας αν αυτό ειναι πάνω απο το Large. 

 

Νύφες Εκτός Αθηνών:

Για της νυφές απο όλη την Ελλάδα εκτός Αττικής,έχουν την ευελιξία είτε να πάρουν το νυφικό τους κατευθείαν ή οι πρόβες του νυφικού τους να γίνουν μέσα σε 1-2 μέρες το πολύ,έτσι ώστε να μην έχουν την ανάγκη να ξαναέρθουν Αθήνα αν δεν τους βολεύει.Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην εξυπηρέτηση όλων τον πελατών μας και ιδιαιτέρως και για της Νύφες απο επαρχία.Οι νύφες απο επαρχία μπορoύν να εξυπηρετηθούν και τα Σάββατα. 

 

Έυρος Τιμών & Knock Off Gowns:

Προσφέρουμε  συλλογές σχεδιαστών που πληρούν μια ποικιλία τιμών για τον προϋπολογισμό της κάθε νύφης .Τιμές νυφικών ποικίλουν ανάλογα με το ύφος, την κατασκευή, και την πολυπλοκότητα της διαδικασίας σχεδιασμού και κατασκευής.Στόχος μας είναι η κάθε νύφη να πληρώσει αυτο που μπορεί και να φορέση το νυφικό τον ονείρων της συγχρόνως.  Αγοράζοντας ένα φόρεμα από μη εξουσιοδοτημένη πηγή καταστήματος ή, online , εμπεριέχει σημαντικό ρίσκο, συμπεριλαμβανομένων των κινδύνων της μη παράδοσης και παραλαβής ή αντίγραφα που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.Προσοχή στης απομιμήσεις. 

 

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος πληρωμής του νυφικού μου?

Προσφέρουμε αρκετούς και  πρακτικούς όρους πληρωμής: Μπορείτε να πληρώσετε περίπου το ένα τρίτο της συνολικής τιμής την ημέρα της παραγγελίας και το εναπομένον ποσό να καταβληθεί την ημέρα παραλαβής του νυφικού. Επίσης κατόπιν συνενοήσεος μπορείτε να πληρώσετε και με πιστωτική κάρτα.

 

Πώς μπορώ να κλείσω ραντεβού?

Μπορείτε να το κλείσετε τηλεφωνικός ή μέσω e-mail. Στο ραντεβού σας μπορείτε να έχετε μαζί σας μέχρι 3 συνοδούς.(και αυτό γιατί ο χώρος δεν επιτρέπει περισσότερα άτομα και βέβαια συνήθως τα περισσότερα άτομα πιο πολύ δυσκολεύουν μια νύφη στην τελική της απόφαση παρά την βοηθούν)

 

Σημαντικό,διαβάστε εδώ: http://www.nifikasottero.gr/about-us

 

 

 style.Evan(Real Greek Bride)

Dear Our Brides

Thanks for booking your appointment! We’re so excited to help you
find the dress of your dreams.

A few tips to help you prepare for a fabulous consultation:
• Bring two or three close friends and/or family members to help
you shop. (Bringing too large a bridal party can take the focus
away from you!)
• Eat a healthy meal beforehand, and bring a small snack to
keep your energy up.
• Wear comfortable, supportive undergarments (preferably in
your skin tone).
• Bring shoes in the height you’d like to wear for your wedding.
• Bring pictures of wedding dresses and designers you like.

We also recommend creating a Pinterest board of gowns that interest
you, and to share your favorites with your stylist. This will help us help
you to get the most out of your bridal shopping experience!
Not sure what your bridal style is? Take this fun and easy “find your
style” quiz by clicking on the link below.

Jimmy’s Bridal Fashion will provide personalized recommendations based on your answers!
Above all, come ready to have fun and try on gorgeous gowns, and
don’t be surprised if you find “the dress” on your first visit to Jimmy’s Bridal! In the meantime, don’t hesitate to reach out to uswith questions or concerns. We’ll be seeing you soon…

Regards,
Jimmy’s Bridal Fashion

Customer Service