Πώς μπορώ να αγοράσω ή να ενοικίασω νυφικό απο τον οίκο νυφικών Jimmy’s Bridal Fashion?

Για να αγοράσετε το νυφικό σας ή να το ενοικιάσετε, επισκεφθείτε το κατάστημά μας. Kλείστε πρώτα ένα ραντεβού στο κατάστημα μας, θα σας δείξουμε τα σχέδια μας για να επιλέξετε το αγαπημένο σας και να το δοκιμάσετε.

Όταν επιλέξετε αυτό που θέλετε, θα το μεταποιήσουμε στις διαστάσεις σας,μπορεί να χρειαστεί όμως να παραγγελθεί από U.S, εκεί χρειαζόμαστε ένα εύλογο χρονικό διάστημα.

Θα υπάρξει και δεύτερη πρόβα για τις όποιες αλλαγές και αν χρειαστεί μπορεί και μία τρίτη.Μετα το νυφικό σας θα ειναι έτοιμο για παραλαβή.

Πόσους μήνες πριν πρέπει να παραγγείλω το νυφικό μου?

Μπορείτε όποτε θέλετε. Ωστόσο, για μια σωστή προετοιμασία χωρίς άγχος, οι περισσότερες νύφες επιλέγουν το νυφικό τους περίπου τέσσερις με έξι μήνες πριν τον γάμο τους. Ειδικότερα αν χρειαστεί να γίνει παραγγελία κάποιο σχέδιο σε συγκεκριμένο νούμερο ,απο τα κεντρικά της Maggie Sottero.Έτσι θα έχουμε το φόρεμα έτοιμο στην ώρα του με λιγότερο άγχος για εσάς.Μας ρωτάνε πολλές νύφες για τα νούμερα μας,αυτα που ηπάρχουν διαθέσιμα είναι περίπου από 8 u.s size εώς 12 u.s size,ενδεχωμένος καποίες νύφες με περιττά κιλά να μην μπορούν να βρούν άμεσα νυφικό στο νουμερό τους και να χρειάζεται παραγελλία,γιαυτό καλό είναι όταν κλείνετε τηλεφωνικός το ραντεβού σας να ενημερώνεται για το size σας αν αυτό ειναι πάνω απο το Large.

 

Νύφες Εκτός Αθηνών:

Για της νυφές απο όλη την Ελλάδα εκτός Αττικής,έχουν την ευελιξία είτε να πάρουν το νυφικό τους κατευθείαν ή οι πρόβες του νυφικού τους να γίνουν μέσα σε 1-2 μέρες το πολύ,έτσι ώστε να μην έχουν την ανάγκη να ξαναέρθουν Αθήνα αν δεν τους βολεύει.Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην εξυπηρέτηση όλων τον πελατών μας και ιδιαιτέρως και για της Νύφες απο επαρχία.Οι νύφες απο επαρχία μπορoύν να εξυπηρετηθούν και τα Σάββατα.(Υπάρχει με χρέωση,δυνατότητα ραντεβού την Κυριακή αναλόγος την διαθεσιμότητα)

 

Έυρος Τιμών & Knock Off Gowns:

Ή Maggie Sottero Designs προσφέρει τρεις συλλογές σχεδιαστών που πληρούν μια ποικιλία τιμών για τον προϋπολογισμό της κάθε νύφης .Τιμές νυφικών ποικίλουν ανάλογα με το ύφος, την κατασκευή, και την πολυπλοκότητα της διαδικασίας σχεδιασμού και κατασκευής.Στόχος μας είναι η κάθε νύφη να πληρώσει αυτο που μπορεί και να φορέση το νυφικό τον ονείρων της συγχρόνως.  Αγοράζοντας ένα φόρεμα από μη εξουσιοδοτημένη πηγή καταστήματος ή, online , εμπεριέχει σημαντικό ρίσκο, συμπεριλαμβανομένων των κινδύνων της μη παράδοσης και παραλαβής ή αντίγραφα που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.Προσοχή στης απομιμήσεις.Πολλά Καταστήματα σε όλη την Ελλάδα μπορούν να σας πουν οτι έχουν σχέδια της Maggie Sottero Designs αλλά στης περισσότερες τον περιπτώσεων δεν ισχύει,γιαυτό εποικινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες. To έυρος τιμών για τρείς συλλογές της Maggie Sottero Designs,έχουν ως εξής :

Rebecca Ingram: 800€ – 1200€

Maggie Sottero: 900€ – 2500€

Sottero and Midgley: 1100€ – 5000€

Μπορώ να βρω αξεσουάρ για το νυφικό μου?

Διαθέτουμε μια μεγάλη σειρά αξεσουάρ για το νυφικό σας,έχουμε όλοι την γκάμα της Maggie Sottero.

 

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος πληρωμής του νυφικού μου?

Προσφέρουμε αρκετούς και  πρακτικούς όρους πληρωμής: Μπορείτε να πληρώσετε περίπου το ένα τρίτο της συνολικής τιμής την ημέρα της παραγγελίας και το εναπομένον ποσό να καταβληθεί την ημέρα παραλαβής του νυφικού. Επίσης κατόπιν συνενοήσεος μπορείτε να πληρώσετε και με πιστωτική κάρτα.

 

Πώς μπορώ να κλείσω ραντεβού?

Μπορείτε να το κλείσετε τηλεφωνικός ή μέσω e-mail. Στο ραντεβού σας μπορείτε να έχετε μαζί σας μέχρι 3 συνοδούς.(και αυτό γιατί ο χώρος δεν επιτρέπει περισσότερα άτομα και βέβαια συνήθως τα περισσότερα άτομα πιο πολύ δυσκολεύουν μια νύφη στην τελική της απόφαση παρά την βοηθούν),επίσης το δεύτερο ραντεβού χρεώνεται 45€ το οποίο το ποσό αφαιρείτε από το νυφικό αν κλειστή στον οίκο μας.Τα ραντεβού του Σαββάτου υπάρχει χρέωση 45€ οπού και αφαιρείτε αν πάρετε το νυφικό σας από εμάς ή μπορείτε να εξαγοράσετε το ποσό αυτό σε αγορά κάποιου αξεσουάρ.

 

Αν δεν έχουμε απαντήσει ακόμα στις απορίες σας ,μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.